Mettet Supermoto Trackdays - Spoorervaring

Mettet Supermoto Trackdays

Spoorervaring

De Trackdays Supermoto van de RUMESM (Royal Union Motor Entre Sambre et Meuse) georganiseerd op het Circuit Jules Tacheny van Mettet behelzen vrij rijden van supemoto. De Fiostarschool van Fred Fiorentino staat in voor de omkadering.

Deze dagen worden 1 keer per maand georganiseerd tot in maart (als de weersomstandigheden het toelaten). De rijders worden verdeeld over 3 groepen van maximum 35 deelnemers waarbij rekening gehouden wordt met het niveau van rijvaardigheid van ieder: beginner tot expert – 1 groep quad (max. 25 piloten).

Het is vrij rijden maar blijft onder toezicht van de staff van de Fiostarschool en van de baancommissarissen in de pitlane en rond het circuit.

De medische dienst bestaat uit een arts en een verpleger en heeft de beschikking over een ambulance. Het medisch centrum is gelegen op de begane grond van het torengebouw.

Bevestiging of annulatie van elk datum met het oog op de weersomstandigheden is mogelijk – dat gebeurt bij voorkeur op deze pagina of op de Facebook pagina van het Circuit Jules Tacheny.

Om deel te nemen aan de motor-trackdays kunt u desgewenst ter plaatse een motor huren. Het gaat om een TM SMX 300, een innovatieve reeks motoren die voor een unieke supermoto-ervaring toegankelijkheid paren aan fun. Prijs: 210€ per dag + 250€ waarborg.

Coaching

Wilt u uw vaardigheden verbeteren in een vriendelijke sfeer? Neem deel aan de Mettet Supermoto Coaching met de FiorStarSchool van Fred Fiorentino.

Info en inschrijving hier

Zie de huidige COVID-19 regels.

Mettet Supermoto Trackdays - Spoorervaring
Mettet Supermoto Trackdays - Spoorervaring
Mettet Supermoto Trackdays - Spoorervaring

Prijs

Motorfietsen: 90€.

Verhuur TM SMX 300 cc: 210€ per dag + 250€ waarborg.

Quads: 70€ (+20€ indien ingeschreven de dag voordien of ter plaatse – onder voorbehoud van beschikbaarheid).

De betaling moet ten minste 24 uur voor uw deelname ontvangen zijn.

In geval van twijfel of laattijdige inschrijving, gelieve contact op te nemen met het secretariaat van het Circuit op 071 71 00 80 of per e-mail

events@circuit-mettet.be 

schema

  • Het secretariaat gaat om 7.30 uur open voor de administratieve controle.
  • De rijtijden voor elke groep zijn specifiek voor elke dag en zullen worden meegedeeld met de inschrijvingsbevestiging.
  • Het circuit sluit om 18.00 uur.

 

Attentie

Geluidsbeheersing

De geluidslimiet is vastgesteld op 101dB dynamisch bereik. Op basis van de ervaring van voorgaande jaren worden nu alleen nog “enduro”-uitlaatpijpen en/of pijpen met een dubbele uitlaat, voorzien van een dB-killer, toegestaan.

In geval van annulering

In geval van annulering vindt geen restitutie plaats.
Wie reeds betaald heeft, krijgt een waardebon die geldig is voor alle types van circuitdagen georganiseerd door het Circuit Jules Tacheny (met uitzondering van de coachings gegeven door de FioStarSchool).

Ter plaatse

Kom naar het secretariaat op de vermelde tijdstippen met uw bevestigingsbrief en/of een identiteitsbewijs.

Etappe 1 – Administratieve controle

  • Controle van de inschrijving, betaling en handtekening op het document “individuele verzekering”.
  • U krijgt uw enveloppe met uw rijnummer die U op uw motor plakt, een gekleurde sticker (volgens uw categorie) die U op uw rijnummer plakt, een timing.

Etappe 2 – Briefing

De deelname aan de briefing is verplicht voor alle deelnemers (laatste verdieping toren).

Op het einde van deze briefing ontvangt u een bewijs van deelname dat aan uw motorpak dient gehecht te worden. Zonder dit bewijs wordt u niet toegelaten op de piste.

Etappe 3 – nieuwe rangschikking van de groepen

Tijdens de pauze en in functie van de eerste sessies in de voormiddag zullen de groepen herschikt worden voor een betere homogeniteit. De deelnemers die van groep veranderen, dienen een nieuwe sticker, die aan de nieuwe groep behoort, te halen op het secretariaat.

De rijder die zich inschrijft voor de Trackdays Supermoto erkent kennis te hebben genomen van het reglement en zich daaraan te houden.

Inschrijving

Inschrijvingen kunnen alleen via onderstaand inschrijfformulier worden gedaan.

Uw inschrijving is geldig en definitief vanaf de dag dat wij de betaling via Europese overschrijving (RUMESM ASBL - IBAN code: BE74 0689 4385 6507 - BIC code: GKCCBEBB) op onze rekening hebben ontvangen. !!! NIEUW REKENINGNUMMER !!!

!!! Nieuwe regels voor geluidsbeheer - zie algemene info "geluidsbeheersing" !!!

Als u geen bevestigingse-mail ontvangt, controleer dan uw spam.

    Persoonlijke informatie

    Ervaring - activiteit