Start van het Belgisch Kampioenschap Supermoto in Mettet op 17 maart!

Ook deze winter zijn de RUMESM Supermoto-circuitdagen weer volop aan de gang, een bewijs van de toenemende interesse in deze spectaculaire discipline die snelheid en techniek combineert. De laatste Supermoto-trackday van het winterseizoen vindt ook symbolisch plaats op zaterdag 16 maart, daags voor de openingsronde van het Belgisch Kampioenschap en de BeNeCup Supermoto.

Ongeveer 180 piloten vormen de line-up voor de eerste ronde van het Belgische Kampioenschap Supermoto. De vele verschillende categorieën laten een maximum aantal piloten toe om deel te nemen, ongeacht hun niveau. Vanaf dit jaar zullen rijders die met een vergunning 1 manifestatie willen deelnemen, deze vooraf aan een voordeliger tarief (€10 goedkoper) kunnen regelen via de nieuwe app “My FMB-BMB”.

Het publiek kan het spektakel bijwonen in de paddock en vanaf de natuurlijke hellingen naast het Circuit, die een panoramisch zicht bieden op het hele gebeuren. De cafetaria en het terras zijn open. De toegangsprijs voor bezoekers is € 10, behalve voor kinderen onder de 12 jaar voor wie de toegang gratis is. Er is gratis parkeergelegenheid op de paddock bovenaan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.