Het Jules Tacheny Circuit

Het circuit is gebouwd op een eigen terrein van 14 hectare en werd geopend op 12 maart 2010. Er is een hoogteverschil van dertien meter. De tribunes op een natuurlijke helling bieden een panoramisch overzicht over het gehele circuit.

Het circuit is bijzonder geschikt voor zowel auto’s als motoren en werd ontworpen met die gebruikers in het achterhoofd. Organisatoren kunnen zelf kiezen of ze bepaalde chicanes al dan niet willen gebruiken.

Een dienstweg loopt rond het volledige circuit met het oog op het gebruik door interventiewagens, medische hulp of journalisten en fotografen.

Het technische tracé, de kwalitatieve infrastructuur en de centrale ligging in België maken van het Circuit Jules Tacheny een ideale accommodatie, zowel voor wedstrijden op het hoogste niveau als voor vorming door de beste auto- en motorrijscholen. Men kan er ook de unieke ‘vrij rijden’-ervaring beleven.

Een compleet team staat ter beschikking !

Van links naar rechts: Stéphane en Martin (onderhoudswerkers), Freddy Tacheny (voorzitter), Philippe (algemeen directeur van het circuit), Johnny (penningmeester), Simon (assistent uitvoerend manager) en Sophie (directieassistent).