Circuit op Mettet - Jules Tacheny

KOMENDE EVENEMENTEN

29 September 2021

Mettet’s “Elf Moto Superbiker” is terug

De 34e editie vindt plaats van 8 tot 10 oktober op het Circuit Jules Tacheny. Drie dagen vol spannende races op dit circuit dat offroad en asfalt combineert. Zes categorieën, 350 rijders, waaronder de meervoudige winnaars Thomas Chareyre en Marc-Reiner Schmidt, 8 keer wereldkampioen in de discipline, evenals onze toekomstige sterren op motor, Barry Baltus – piloot in het Moto2 Wereldkampioenschap – en Lorenz Luciano die geselecteerd werd voor de Red Bull Rookies Cup .

Een Supermoto feest met veel entertainment en een “After Race Party” op zaterdag 9 oktober van 18u tot middernacht, met 3 Belgische DJ’s van internationale faam.

Een camping is beschikbaar van donderdag tot en met maandag.

Tickets in voorverkoop of ter plaatse tijdens het weekend van het evenement.

COVID VEILIGHEIDSPAS VERPLICHT – mogelijkheid tot testen ter plaatse.

Info

De Belgisch kampioen SUPERMOTO wordt gekroond in Mettet

Op 13 en 14 november vinden op Circuit Jules Tacheny de laatste twee manches van het Belgisch Supermoto-kampioenschap plaats.

Bijna 200 piloten worden verwacht, op het Permanent Circuit met off-road passages. Negen categorieën in competitie, wat betekent dat het tempo van de races hectisch zal zijn.

Ticketprijzen € 15. Gratis voor kinderen onder de 12 jaar. Verkoop alleen ter plaatse.

COVID VEILIGHEIDSPAS VERPLICHT

Info

“NRJ E-Bike challenge”, Het elektrische mountainbike evenement.

Zondag 14 november, 2de editie van de "NRJ E-Bike challenge", voor elektrische of traditionele mountainbikes, op het Circuit Jules Tacheny in Mettet, op het veeleisende circuit van het Belgische E-Bike kampioenschap.

Vrij rijden in de ochtend (gratis), en de laatste ronde van het Belgisch E-MTB kampioenschap in de namiddag. Drie categorieën op het programma: – 25 km/u, + 25 km/u en Open.

Inschrijving deelnemers tot en met donderdag 11 november. € 15 / deelnemer – exclusief licentie – (inclusief € 10 terugbetaald ter plaatse en € 5 betaald aan het Belgisch Motorfonds).

COVID VEILIGHEIDSPAS VERPLICHT

Info

Auto: Belgisch RX-kampioenschap

Op 20 en 21 november verwelkomt Mettet de Rallycross Aces. Met een specifieke lay-out voor Rallycross auto’s, zal het Circuit Jules Tacheny een uitdagende mix van asfalt en onverhard
bieden. Snelle sprints, adembenemende battles, glijden, close racing, enz….

COVID VEILIGHEIDSPAS VERPLICHT

Info

Partager