Circuit op Mettet - Jules Tacheny

VOORVERKOOP VOOR DE WRX OF BELGIUM IS GEOPEND!

22 maart 2018

Het Jules Tacheny circuit in Mettet zal gastheer zijn voor de 3de ronde van het FIA Wereldkampioenschap Rallycross tijdens het weekend van 11, 12 en 13 mei. Reserveer nu uw tickets voor de

Coyote World RX of Belgium en kom kijken naar deze opwindende show die de laatste 5 jaar steeds meer fans trekt: vorig jaar waren er 35.000 fans!

Koop je ticket voor 54,30€ in de voorverkoop in plaats van 65€ ter plaatse. Gratis toegang voor jongeren onder de 16!

Petter Solberg, Sébastien Loeb en Mattias Ekström zijn allemaal rallycross-specialisten geworden en zullen in het nieuwe seizoen regerend wereldkampioen Johan Kristoffersson proberen te verslaan.

De Coyote World RX van België zal ook de gelegenheid zijn om verschillende Belgische coureurs in actie te zien. Onze landgenoot Guillaume De Ridder is een kandidaat voor de wereldtitel RX2 in een wagen van het Olsbergs-MSE team van Andreas Eriksson. Ander goed nieuws: het Belgische team ComToYouRacing neemt voor het eerst deel aan een World RX-seizoen met de Franse coureur Enzo Ide. In Euro Supercars zal Michaël De Keersmaecker ook deelnemen. Filip Baelus en Florent Hontoir zullen deelnemen aan drie ronden van Euro RX in Touring Car. Tot slot zal Steve Volders deelnemen aan één en slechts één ronde in de categorie Toerwagens en deze zal uiteraard plaatsvinden voor zijn thuispubliek in Mettet!

Als u een liefhebber bent van motorsport, korte races met wendingen en absoluut spektakel, dan zult u in mei in Mettet in de hete sfeer willen komen!

Snelle nota

Dit jaar zijn Peugeot, Audi en VW officieel bij het kampioenschap betrokken.
Naast deze drie merken zullen ook Ford Fiesta en de gloednieuwe Renault Mégane RS RX aanwezig zijn.
François Duval heeft zijn deelname nog niet bevestigd, maar stelt alles in het werk om aanwezig te zijn op ZIJN evenement van het jaar.
Naast de topcategorie, de Supercars, verwelkomt de World RX of Mettet nog andere categorieën: RX2, Touring Cars, Euro SuperCars, Cross Cars en SRX Cup.
Non-stop show op vrijdag 11 mei tussen 13.30 en 18.25 uur, op zaterdag 12 mei van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 8.30 tot 16.00 uur.
Info en voorverkoop: Ticketmaster

Partager