Incentives

Incentive supermoto

Word TM-coureur

Gevestigde namen of amateurs, bedrijven, klanten en werknemers, collega’s, leveranciers, vrienden, …iedereen is welkom om TM-coureur te worden en unieke momenten van plezier en adrenaline te beleven.

Wij stellen 11 TM SMX 300 motoren tot uw beschikking. Deze motoren zijn gekozen voor hun toegankelijkheid en originaliteit in de motorsport. Ze worden door TM Racing Belgium geprepareerd als echte wedstrijdmotoren, maar toch kan iedereen er mee rijden.

U kunt ervoor kiezen om met uw klanten of medewerkers aan één of meerdere manches voor het Belgisch Kampioenschap Supermoto deel te nemen of om de 11 motoren een hele of halve dag te huren voor een buitengewone belevenis op het Circuit Jules Tacheny.

Alles is uitgedacht om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. De enige regels voor deelname aan het Belgisch Kampioenschap zijn : tenminste 16 jaar oud zijn en een licentie hebben bij de BMB. Die licentie is verplicht. De prijs van licentie voor een jaar bedraagt €215, een daglicentie kost €45.

Een all-in-formule

De formule omvat de huur van de motoren én ook de totale logistieke ondersteuning en het technisch onderhoud van machines, of het nu gaat om een evenement in het kader van het kampioenschap of een daarbuiten. De deelnemers die niet over een eigen motoruitrusting beschikken, kunnen die voor de periode van een dag huren. U komt aan, trekt uw uitrusting aan en neemt het stuur van uw TM SMX 300 cc in handen. U hoeft nu alleen nog maar gas te geven !

Meer weten? 
michel.mortier@zelos.be
+32 477 90 79 53

Incentive Rallycross

Zin in Rallycross als incentive voor het personeel van uw onderneming ? Wij maken het mogelijk ! Wij stellen tot 10 picks-ups SsangYong Actyon Sports – de wagens waarmee ook de SRX Cup gereden wordt – tot uw beschikking. Het is een unieke gelegenheid om deze buitengewone discipline te ontdekken in een sfeer van fun en gezelligheid.

De wagens en de uitrusting staan de gehele dag tot uw beschikking. Iedereen kan deelnemen aan deze activiteit, of je nu amateur- of professioneel coureur bent. Dankzij onze ‘op maat’-formules zijn de mogelijkheden voor incentive onbeperkt.

Meer weten? 
michel.mortier@zelos.be
+32 477 90 79 53