Het Bikersland komt terug op 8, 9 en 10 juni!

Op 8, 9 en 10 juni 2019 organiseert het Jules Tacheny-circuit in Mettet de 14e editie van het Bikersland, voorheen bekend als het Moto-festival. Het Bikersland is het grootste motorfeest in België met tests van de laatste modellen, exposities van klassieke motoren, accessoires en uitrustingen, customisers, animaties voor allen…. ! Je krijgt de kans om gratis de meest recente modellen te proberen op het circuit en in de omgeving van Mettet.

Een hele serie openluchtactiviteiten

Wat betreft animatie, heeft het publiek geen tijd om stil te zitten. Groot en klein krijgen de keuze uit een hele serie openluchtactiviteiten. Op het programma staan onder meer een enduro-hindernisbaan, stunt, initiaties motorrijden (met medewerking van rijschool Bara), een gaming zone, mini-trial, mini-cross, kart-bike, sprint races, etc…

Twee innovaties dit jaar: het houden van een e-sports competitie op PS4 met de MotoGP ™ ’18 game gedurende het weekend en de eerste ronde van het E-bike kampioenschap op 9 juni.

Een toertocht van meer dan 100 kilometer op zondag

De traditionele motorrondrit heeft op zondagmorgen plaats en doorkruist de mooiste plekjes van de streek. Voor het vertrek kunnen de motorrijders die dat wensen, hun tweewieler laten zegenen door een priester. In het inschrijfgeld voor de rondrit zijn inbegrepen: de toegang tot Bikersland gedurende het hele weekend, koffie en een croissant zondagmorgen voor het vertrek.

Wacht niet langer en reserveer nù je plaatsen en neem deel aan hét evenement voor de motorfans: www.bikersland.be/nl/tickets/

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.