DE VOORVERKOOP VOOR WRX OF BELGIUM IS GESTART!

Het circuit Jules Tacheny in Mettet ontvangt tijdens het weekend van 11, 12 en 13 mei de derde manche van het FIA wereldkampioenschap Rallycross. Vanaf nu kan u uw tickets voor de Coyote World RX of Belgium bestellen in voorverkoop. Wees dus getuige van dit adembenemende spektakel dat nu al vijf jaar meer en meer fans aantrekt: vorig jaar waren ze met 35.000!

Koop uw ticket aan de prijs van €54,30 in voorverkoop in plaats van €65 ter plaatse. Voor kinderen jonger dan 16 is de toegang gratis!

Ze zijn specialisten geworden van de rallycross: Petter Solberg, Sébastien Loeb en andere Mattias Ekström dagen de regerende wereldkampioen Johan Kristoffersson  uit tijdens dit nieuwe seizoen.

De Coyote World RX of Belgium vormt eveneens een ideale gelegenheid om verschillende Belgen aan het werk te zien. Onze landgenoot Guillaume De Ridder is titelkandidaat in het World RX2 aan het stuur van een auto van Olsbergs-MSE, het team van Andreas Eriksson. Nog meer goed nieuws: het Belgische ComToYou Racing betwist zijn eerste World RX-seizoen met onze landgenoot Enzo Ide. In de Euro Supercars is Michaël De Keersmaecker eveneens van de partij. Filip Baelus en Florent Hontoir kunt u dan weer toejuichen in drie manches van de Euro RX in Touring Car. Steve Volders neemt tot slot deel aan één enkele manche in Touring Car, uiteraard voor eigen volk in Mettet!

Bent u gepassioneerd door autosport, onvoorspelbare, korte wedstrijden en een absoluut spektakel? Proef dan in mei van de intense sfeer van Mettet!

 

In een notendop

  • Dit jaar worden Peugeot, Audi en VW officieel vertegenwoordigd in het kampioenschap.
  • Naast die drie merken zullen ook de Ford Fiesta en de nagelnieuwe Renault Mégane RS RX van de partij zijn.
  • François Duval heeft zijn deelname nog niet bevestigd maar doet er alles aan om aanwezig te zijn op ZIJN afspraak van het jaar.
  • Naast de koningsklasse, de Supercars, ontvangt de World RX van Mettet ook andere divisies: RX2, Touring Cars, Euro SuperCars, Cross Cars en SRX Cup.
  • Non-stop spektakel op vrijdag 11 mei tussen 13.30u en 18.25u, zaterdag 12 mei van 9.00u tot 17.00u en op zondag van 8.30u tot 16.00u.
  • Info en voorverkoop: Ticketmaster
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.