De Coyote Superbiker komt terug op 11, 12 en 13 oktober

De 33e editie van de Coyote Superbiker keert  op 11, 12 en 13 oktober terug naar Mettet. 400 coureurs van 22 verschillende nationaliteiten hadden zich vorig jaar ingeschreven voor deze internationale wedstrijd!

Ook dit jaar staan meerdere competities op de planning: Supermoto, Legends, Senior, Junior, Prestige, Quad en uiteraard de onmisbare Amerikaanse race. Met maar liefst 25.000 toeschouwers in 2018 heeft de Coyote Superbiker opnieuw aangetoond hét evenement te zijn voor alle Supermoto-liefhebbers. De voorverkoop van editie 2019 is nu online beschikbaar !

Wacht niet langer en bestel uw tickets online op de site van Ticketmaster en bespaar 20% op het 3-daagse ticket (50€ in plaats van 65€ aan de kassa). Nieuw dit jaar: Tickets beschikbaar enkel voor zondag 13 oktober (40€ in plaats van 50€ aan de kassa).

Grote première: een After Race Party op zaterdagavond

De Coyote Superbiker innoveert en biedt het publiek en piloten een After Race Party aan op zaterdag 12 oktober van 18u tot 22u ! Twee grote namen in de Belgische DJ-scene, bekend van verschillende grote events zoals Tomorrowland, zullen die avond de muziek verzorgen. Niemand minder dan de DJ’s Dave Lambert en Yves Deruyter draaien op de After Race Party !

Daarnaast worden de races en verschillende shows het hele weekend geanimeerd door Dave Lambert en Jelle van Dael (Lasgo), een bekende DJ in de dance-wereld.

Klaar om samen met ons te feesten ?

Toegang tot de After Race Party is inbegrepen in de Coyote Superbiker 2019-tickets.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.