Classic Wheels

Bent u ook gepassionneerd door Youngtimers auto’s en Klassieke motoren ? Kom dan samen met ons tientallen mythische modellen bewonderen tijdens Classic Wheels, op 15 september 2019 aan het Circuit Jules Tacheny in Mettet.

Deze expositie is gericht op automodellen die gebouwd werden tussen 1975 en vandaag, en motoren die de fabriek verlieten vóór 1999. Iedere exposant kan langs de ene kant zijn twee-of vierwieler tentoon stellen voor het publiek, maar krijgt ook de kans om een sessie van 20 minuten vrij rijden op het circuit te reserveren. Dé kans om samen met uw stalen geliefde een unieke ervaring te beleven !

Gedurende het event worden verschillende, ludieke wedstrijden georganiseerd om de hele familie te animeren ! ‘Velgheffen’, wielen vervangen tegen de chrono en verkiezingen van de mooiste voertuigen staan allemaal op het programma. Twee Food & Drinks zones worden ingericht op de verschillende paddocks zodat iedereen op tijd en stond kan bijtanken, waarbij vele specialiteiten uit de streek zullen worden aangeboden.

Classic Wheels richt zich op de gepassionneerde liefhebbers, maar ook op de rest van de familie ! Daarom worden ook animaties voor de kinderen voorzien.

De prijs bedraagt 20€ per voertuig in de expo zone, en de inkom voor het publiek is gratis. Voor een sessie van 20 minuten vrij rijden betaal je slechts 35€ (enkel geldig voor de exposanten, en het dragen van een helm is verplicht op het circuit).

Om dit organisatorisch vlot te laten verlopen, dienen exposanten zich op voorhand in te schrijven voor zowel de exporiumte als de sessies vrij rijden. Hiervoor volstaat het om het deelnemingsormulier in te vullen dat u hieronder terugvindt. De inschrijvingen worden gevalideerd in chronologie van de betalingen. Na inschrijving via onderstaand formulier krijgen de deelnemers een eerste bevestigingsmail. Een tweede mail met alle praktische info wordt verzonden één week voor het event.

Onze partners

Praktische informatie

  • Waar? Circuit Jules Tacheny, rue Saint Donat, 6 – 5640 Mettet
  • Wanneer? 15 september 2019
  • Hoeveel? Gratis voor het publiek
  • Exposantenregistratie: 20€ per voertuig in de expo zone en 35€ voor een sessie van 20 minuten vrij rijden (optioneel). Deelnameformulier binnenkort beschikbaar

Incription

Inschrijvingen voor de Classic Wheels 2019 zijn gesloten.

Votre demande nous a bien été envoyée.