Classic Wheels: Youngtimers auto’s en Klassieke motoren

Bent u ook gepassionneerd door Youngtimers auto’s en Klassieke motoren ? Kom dan samen met ons tientallen mythische modellen bewonderen tijdens Classic Wheels, op 15 september 2019 aan het Circuit Jules Tacheny in Mettet.

Deze expositie is gericht op automodellen die gebouwd werden tussen 1975 en vandaag, en motoren die de fabriek verlieten vóór 1999. Iedere exposant kan langs de ene kant zijn twee-of vierwieler tentoon stellen voor het publiek, maar krijgt ook de kans om een sessie van 20 minuten vrij rijden op het circuitte reserveren. Dé kans om samen met uw stalen geliefde een unieke ervaring te beleven !

De prijs bedraagt 20€ per voertuig in de expo zone, en de inkom voor het publiek is gratis. Voor een sessie van 20 minuten vrij rijden betaal je slechts 35€ (enkel geldig voor de exposanten, en het dragen van een helm is verplicht op het circuit).

Om dit organisatorisch vlot te laten verlopen, dienen exposanten zich op voorhand in te schrijven voor zowel de exporiumte als de sessies vrij rijden. Het deelnemingsormulier is beschikbaar op de Classic Wheels-pagina op onze website.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.