Bihr Bikersland

BIHR BIKERSLAND: HET GROOTSTE MOTORFESTIVAL VAN HET LAND

Tests van de nieuwste modellen, expo’s van de mooiste customs, classics & moderne motoren, accessoires en uitrusting, customisers, initiaties en activiteiten voor jong en oud… afspraak in Mettet voor alle motorliefhebbers!

 

Net als vorig jaar zal Bihr Bikersland zijn intrek nemen op het Circuit Jules Tacheny tijdens het weekend van 23 en 24 mei. Goed nieuws: de toegangsprijs is dit jaar gedaald, dus geen excuses meer! Voor slechts €10 krijgt u toegang tot het evenement en uw ticket is twee dagen geldig.

Touch your dreams!

Treed binnen op het Circuit en ontdek op meer dan 2.200 m2 alle stijlen van motorfietsen in de grootste referentiemerken. Van GT tot sport, van trail tot choppers, er is voor elk wat wils!

Om uw favoriete modellen in reële omstandigheden te kunnen ontdekken, kunt u meer dan 60 modellen uittesten. Bihr Bikersland is het enige motor event van het land waar je bijna alle nieuwe motoren van het moment kan testen, op ons permanente circuit of in de omgeving ervan.

Bihr Bikersland biedt ook een groot “Custom Ride en Drive”-afdeling waarin alle spelers in het genre zijn samengebracht, van amateurs tot professionals, met ook niet te vergeten lifestyle-exposanten: kapper, tattoo-artiest, zadel specialisten, Special Paint, etc.

Mis ten slotte de prachtige expo van de Classics niet, die te bewonderen is in de grote hal van het paviljoen Michel Fiévet. Een must om hulde te brengen aan de schoonheden van weleer!

Een moto rondrit vanuit 3 verschillende plaatsen

Nieuw dit jaar: de traditionele zondagochtendrondrit vertrekt nu vanuit 3 verschillende plaatsen:

 • regio Bergen,
 • regio Luik,
 • regio Antwerpen (met een stoppunt in Brussel)

De drie groepen zullen samenkomen op een enkel ontmoetingspunt in Mettet om vervolgens allemaal samen naar het Circuit Jules Tacheny te rijden. Eenmaal daar zullen alle deelnemers een rondje op het circuit maken voordat rijders en passagiers Bihr Bikersland gaan bezoeken.

Activiteiten voor jong en oud

Op het programma van Bihr Bikersland staan een massa aan activiteiten, om jong en oud te vermaken en samen een geweldige tijd te beleven. Expo, animatie, stunt- en freestyle shows, mini bikes… Bihr Bikersland zal motorliefhebbers verrassen en het hele gezin vermaken.

Ontdek o.a. volgende animaties:

 • Kinderinitiatie door de FMWB (Fédération Motocycliste Wallonne de Belgique)
 • Volwassen initiatie door FEDEMOT
 • Advies over de juiste uitrusting voor de motorrijder door AWSR (Waals Agentschap voor verkeersveiligheid)
 • Gymkhana-cursus door Liberté motorrijscholen
 • Trial: initiatie en demo’s
 • Elektrische trial: initiatie en demo’s door de FMWB
 • Initiatie MX en dirt-track rijden door de Fiostar School
 • Elektrische mini-motorfietsen voor kinderen
 • Side-car tours als passagier met Hugues Bertrand

Bihr Bikersland heeft ook een hoog show-gehalte met de verbazingwekkende stuntdemo’s van het Suzuki Katana Stunt Team.

Tot slot geeft de K-Pax Bluesband twee concerten, op zaterdag en zondag van 16.00 tot 18.00 uur. Met hun eigen composities en vele covers van het bluesrockrepertoire zal de K-Pax Bluesband voor een geweldig muzikaal moment zorgen!

Tickets hier verkrijgbaar

Bezoek de Bihr Bikersland-website

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.