Circuit op Mettet - Jules Tacheny

ANNULERING VAN BIHR BIKERSLAND EN UITSTEL VAN DE ZELOS/CLASSIC 21 RIDERS’ FAN DAY

1 April 2020

Wegens de COVID-19 pandemie die ons land momenteel teistert, moet de Bihr Bikersland, gepland voor het weekend van 23 en 24 mei, dit jaar tot onze spijt worden afgelast. De Fan Day van de Zelos/Classic 21-rijders is uitgesteld tot een latere datum in 2020.

De beheersingsmaatregelen en de algemene vertraging van de activiteit maken het niet langer mogelijk een optimale organisatie van Bihr Bikersland te garanderen. Ook bestaat er volstrekte onzekerheid over de datum met ingang waarvan het weer zal zijn toegestaan evenementen te organiseren waarbij grote aantallen mensen op één plaats bijeenkomen.

Ter herinnering: het Bihr Bikersland (het vroegere Motorcycle Festival) vindt elk jaar plaats op het Circuit Jules Tacheny in Mettet. Dealers, fabrikanten van accessoires en leveranciers van uitrusting presenteren hun laatste nieuwigheden met als bijzonderheid de mogelijkheid om verschillende motormodellen uit te proberen op het circuit of op de weg. Het evenement, dat in 2021 voor de 14e keer zal worden gehouden, is een must geworden voor motorfans.

De volgende Bihr Bikersland vindt plaats in het weekend van 8 en 9 mei 2021. Deze 14e editie belooft bijzonder feestelijk te worden en boordevol ontdekkingen, animaties en verrassingen voor alle motorfans.

Mensen die al in het bezit zijn van een ticket voor het Bihr Bikersland 2020 kunnen een terugbetaling aanvragen. Stuur gewoon een e-mail met aankoopbewijs, naam, voornaam en rekeningnummer naar info@zelos.be.

De Zelos/Classic 21 Fan Dag is uitgesteld. Deze dag trekt elk jaar veel fans naar het Circuit Jules Tacheny in Mettet die onze beste vertegenwoordigers in de motorsport, Xavier Simeon en Barry Baltus, onze jonge talenten Amélie Triffet en Lorenz Luciano, alsook de autocoureurs Guillaume De Ridder en Nigel Bailly, komen ontmoeten en steunen.

De nieuwe datum van de Fan Day is nog niet bekend, aangezien deze afhangt van de wedstrijdkalenders, die momenteel regelmatig worden herzien naar gelang van de ontwikkeling van de pandemie. Het zal zo spoedig mogelijk worden meegedeeld.

Partager