Bihr Bikersland geannuleerd in 2020

Annulatie van Bihr Bikersland en Fan Day van de Zelos/Classic 21 piloten uitgesteld

Naar aanleiding van de COVID-19 pandemie die ons land momenteel treft, is het met spijt dat Bihr Bikersland, gepland voor het weekend van 23 en 24 mei, dit jaar wordt geannuleerd. De Fan Day van de Zelos/Classic21 piloten daarentegen wordt uitgesteld naar een latere datum in 2020.

Door de inperkingsmaatregelen kan de optimale voorbereiding en organisatie van Bihr Bikersland niet langer gegarandeerd worden. Uiteraard speelt de onzekerheid mbt de termijn waarop groepsevenementen opnieuw toegelaten worden, ook een rol.

Bihr Bikersland (voorheen Festival de la Moto) vindt elk jaar plaats op het Jules Tacheny Circuit te Mettet. Fabrikanten, dealers en specialisten in accessoires presenteren er hun nieuwste innovaties. Heel populair is de mogelijkheid voor de bezoeker om de nieuwste modellen ook op circuit of weg te testen. Het evenement, dat in 2021 zijn 14de editie beleeft, is uitgegroeid tot een must-see evenement voor liefhebbers van gemotoriseerde tweewielers.

De volgende Bihr Bikersland vindt plaats in het weekend van 8 en 9 mei 2021. Deze 14de editie belooft een karrevracht aan nieuwe ontdekkingen, animaties en verrassingen voor elke motorliefhebber

Mensen die al een ticket voor Bihr Bikersland 2020 kochten worden zo snel mogelijk terugbetaald. Het enige wat je hoeft te doen is een e-mail sturen met je aankoopbewijs, achternaam, voornaam en rekeningnummer naar info@zelos.be.

De Fan Day van de Zelos/Classic 21 piloten is uitgesteld. Deze dag trekt elk jaar een menigte fans naar het Circuit Jules Tacheny in Mettet om onze beste vertegenwoordigers in de motorsport, Xavier Siméon en Barry Baltus, en onze jonge talenten Amélie Triffet en Lorenz Luciano te ontmoeten. Ook de autopiloten Guillaume De Ridder en Nigel Bailly tekenen present.

De nieuwe datum zal zo snel mogelijk meegedeeld worden, maar is uiteraard afhankelijk van de (ook nog onzekere) race kalender van onze piloten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.